طلاق توافقی؛ انصراف از طلاق توافقی تا چه زمانی امکان پذیر است؟ – وکیل کرمان

وکیل تهدید - وکیل کرمان - وکیل خوب کرمان - یهترین وکیل کرمان - مشاوره حقوقی کرمان - وکیل بندرعباس
تهدید: تعریف جرم تهدید؛ مصادیق و مجازات آن؛ وکیل کرمان
2018-10-03
قرارداد کار - قانون کار - دعاوی کارگر و کارفرما - وکیل کرمان - مشاوره حقوقی کرمان
قرارداد کار: اعتبار قرارداد شفاهی در قانون کار؛ وکیل کرمان
2018-10-07
نمایش همه

طلاق توافقی؛ انصراف از طلاق توافقی تا چه زمانی امکان پذیر است؟ – وکیل کرمان

در زمانی که تقاضای طلاق توافقی در مرکز مشاوره مطرح است، بی شک انصراف از آن با اراده زوجین یا یکی از آنان ممکن است. همچنین تا زمانی که گواهی عدم امکان سازش صادر نشده و دادگاه تصمیم خود را در این باره اتخاذ نکرده است، اعلام انصراف امکان پذیر خواهد بود و مانع صدور گواهی عدم امکان سازش خواهد شد... جهت مطالعه ادامه مطلب، بر روی گزینه اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

انصراف از طلاق توافقی

در زمانی که تقاضای طلاق توافقی در مرکز مشاوره مطرح است، بی شک انصراف از آن با اراده زوجین یا یکی از آنان ممکن است. همچنین تا زمانی که گواهی عدم امکان سازش صادر نشده و دادگاه تصمیم خود را در این باره اتخاذ نکرده است، اعلام انصراف از طلاق توافقی امکان پذیر خواهد بود و مانع صدور گواهی عدم امکان سازش خواهد شد.

اما بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش، اعلام یک جانبه انصراف دشوار به نظر می رسد؛ زیرا گواهی عدم امکان سازش به هر یک از زوجین اختیار می دهد که آن را در مدت مقرر به دفترخانه طلاق ارائه و طبق مقررات و تشریفات قانونی اجرای صیغه ی طلاق و ثبت آن را درخواست کند.

البته زوجین می توانند با توافق، از طلاق توافقی "اعلام انصراف" نمایند و در این صورت گواهی عدم امکان سازش که به درخواست زوجین صادر شده، اعتبار خود را از دست خواهد داد. همچنین طرفین می توانند از ارائه آن به دفترخانه ظرف مدت مقرر (سه ماه) خودداری کنند، که در این صورت نیز گواهی مزبور از درجه اعتبار ساقط خواهد شد (ماده 34 قانون حمایت از خانواده).

البته بر اساس نظر برخی از قضات و رویه موجود در محاکم در طلاق توافقی، توافق زوجین تا زمان اجرای صیغه طلاق باید وجود داشته باشد و در صورتی که زوج از حضور در دفترخانه منصرف گردد، امکان اجرای صیغه طلاق به تنهایی از سوی زوجه وجود نخواهد داشت. بر اساس نظریه شماره 431/93/7- 28/2/1393 اداره حقوقی قوه قضائیه این نظر مورد تأیید قرار گرفته است. لذا چنانچه زوجین به اتفاق با تقدیم دادخواست، درخواست طلاق توافقی کرده باشند، تا زمانی‌که دادنامه بدوی صادره به ‌قطعیت نرسیده باشد، عدول از توافق از ناحیه هر یک از زوجین منع قانونی نداشته و قابل پذیرش و ترتیب اثر است.

مؤسسه حقوقی همیاران دادخواهی کرمان با بهره گیری از وکلا، حقوق دانان و کارشناسان خبره، متعهد و با تجربه در زمینه های تخصصی گوناگون، آماده ارائه ی انواع خدمات حقوقی به شماست.

جهت دریافت مشاوره حقوقی لطفاً بر روی گزینه زیر کلیک نمایید.

درخواست مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *