وکیل خوب: لزوم داشتن وکیل در دعاوی حقوقی و کیفری – وکیل کرمان

دعاوی ثبتی کرمان - وکیل کرمان - وکیل خوب کرمان - یهترین وکیل کرمان - مشاوره حقوقی کرمان - وکیل بندرعباس
دعاوی ثبتی: امکان ابطال سند رسمی مالکیت اموال غیر منقول به استناد سند عادی
2018-09-11
حقوق شهروندی - وکیل کرمان - وکیل خوب کرمان - یهترین وکیل کرمان - مشاوره حقوقی کرمان - وکیل بندرعباس
حقوق شهروندی: حق متهمان مبنی بر داشتن وکیل در فرایند کیفری
2018-09-17
نمایش همه

وکیل خوب: لزوم داشتن وکیل در دعاوی حقوقی و کیفری – وکیل کرمان

وکیل کرمان - وکیل خوب کرمان - یهترین وکیل کرمان - مشاوره حقوقی کرمان - وکیل بندرعباس

وکیل کرمان - وکیل دادخواه - مؤسسه حقوقی همیاران دادخواهی کرمان

ضرورت استفاده از وکیل خوب در دعاوی حقوقی و کیفری چیست؟

در جامعه ما کم نیستند افرادی که بدون در نظر گرفتن مزایای بهره گیری از یک وکیل خوب و صرفاً با تکیه بر معلومات و دانش حقوقی خود، پا در راهرو های دادگستری گذاشته و هر چند هم که شاید حق با آن ها بوده است، و با صرف هزینه و زمان زیاد، بدون گرفتن نتیجه دلخواه و با نارضایتی آن را ترک می کنند. اما در مقابل افرادی هم هستند که قبل از انجام هر عمل حقوقی و یا در جریان رسیدگی به اختلاف در دادگاه، از مشورت وکیل خوب استفاده کرده اند، و به خواسته خود رسیده اند.

از آنجا که برای هر اقدامی باید به متخصص آن مراجعه کرد، برای طرح دعوی هم گریزی از این امر نیست. به گفته حقوقدانان نه تنها در طرح دعوی و در جریان دادرسی، بلکه پیش از هر اقدام حقوقی باید به مشاوران مراجعه کرد. زمانی که افراد بدون مشورت از وکلا و مشاوران اقدام به انجام عمل حقوقی می‌کنند، با تفسیر متفاوت از قرارداد باعث ایجاد مشکل می‌شوند، اما اگر قبل از هرگونه اقدامی و ایجاد تعهد به متخصصان حقوقی و وکیل خوب مراجعه کنند، چنین مواردی پیش نمی‌آید و اگر هم پیش آمد باز هم خود وکلا هستند که می‌توانند طرفین دعوی را در رسیدن به حقوق خود یاری کنند.

مراجعه به وکیل خوب قبل از طرح دعوی و نیز استفاده از مشاوره صحیح وکلا در بسیاری از دعاوی که پیشرفت ندارد، یا شخص دلیلی برای طرح دعوی ندارد و یا ذیحق در موضوع نیست، یا در نهایت به صلح منجر می‌شود، و یا حتی به شکست می انجامد، باعث کاهش حجم ورودی پرونده‌ها خواهد شد. همچنین، همراهی وکیل خوب در طرح صحیح ایراد های دادرسی و سایر مراحل دادرسی بسیار مؤثر است.

 

حق داشتن وکیل خوب در آیینه قوانین

وکیل خوب، مشاور و راهنما و امین و مدافع حقوق مردم است؛ لذا اصل سی و پنجم قانون اساسی صراحتا اعلام می‌دارد: «در همه دادگاه‌ها طرفین دعوی حق دارند برای خود وکیل انتخاب نمایند و اگر توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشند، باید برای آنها امکانات تعیین وکیل فراهم گردد». از دید قوانین، وکیل دستیار دادرس است که سعی در کشف حقایق و بیان وقایع دارد و در این راه مقدس از احترام شغل قضاوت برخوردار است.

ماده ۱۹۰ قانون آیین دادرسی کیفری به حق همراه داشتن وکیل با متهم در همه مراحل تصریح دارد و حتی تعدد وکلا را نیز پذیرفته است. در تبصره ماده ۱۹۰ این قانون  آمده است اگر تحقیقاتی بدون حضور وکیل انجام شده باشد، آن تحقیقات می‌تواند از درجه اعتبار ساقط شود؛ که از این تبصره می‌توان این‌طور استنباط کرد که وکیل یکی از ارکان دادرسی است.

همچنین در این قانون تاکید شده متهم از لحظه‌ای که دستگیر شده و در دادسرا حاضر می شود، باید حتما وکیل داشته باشد و قاضی باید حق داشتن وکیل را به او ابلاغ کند، تا جایی که اگر قاضی بدون حضور وکیل اظهارات متهم را دریافت کند، این تخلف محسوب می شود. هر کسی نمی تواند در محکمه و دادگاه از کسی دفاع و خواسته ها و مطالبات افراد را مطرح کند و بسیاری از افراد جامعه ما به دلیل عدم طرح دعوی درست حقشان ضایع می شود، بنابراین وکیل خوب این وظیفه خطیر را بر عهده دارد.

مؤسسه حقوقی همیاران دادخواهی با بهره گیری از وکلا، حقوق دانان و کارشناسان خبره، متعهد و با تجربه در زمینه های تخصصی گوناگون، آماده ارائه ی انواع خدمات حقوقی به شماست.

جهت دریافت مشاوره حقوقی لطفاً بر روی گزینه زیر کلیک نمایید

 

درخواست مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *